Hurra - unga tjejer stoppar Natacha Peyre

Natacha Peyre, som kanske är mest känd för att ha skapat fred på jorden, proklamerat värdegrunden, utrotat fattigdommen och sagt att skönhet kommer inifrån, fick nyligen sin spelning på en gymnasieskola i Linköping inställd.
Tjejerna på skolan rev ner hennes affischer och ansåg att Natacha ger fel signaler till unga tjejer, att man inte duger som man är utan måste förbättra sig på alla möjliga sätt.
Hennes manager Michael “Jag jobbar bara med riktiga artister” Brinkenstierna, säger:
- Vi ville inte såra någon. Vi ville att skoleleverna skulle få se en annan sida av Natacha och hennes sätt att arbeta på, men det föll tydligen inte i smaken, så det är tråkigt.
Han säger vidare:
- Folk har förutfattade meningar och kan inte ta till sig något nytt och det får ta den tid det tar.
Hur kan han tro något annat.
Natacha hade taskig självbild och bad därför sina föräldrar om bakstbollspattar, så hon skulle kunna känna att hon dög. När hon sen ställer upp i ”Snillen spekulerar” d.v.s Paradise Hotel och gnäller för att man hård *höhö* exponerar dessa pattar i TV, så ger hon natulrligtvis bilden av att hon är både begåvad, seriös och intelligent. NOT!
Att hon dessutom får spela in en skiva bara för att hon är ”känd” är rent ut sagt förjävligt. Inte blir det bättre för att hon liksom ”nötpåsen” Britney Spears massakrerar en juste hårdrocksklassiker, i Natachas fall AC/DCs TNT. Skottpengar på dylik skit borde det vara.
Det är vid såna här tillfällen jag blir glad när unga tjejer protesterar.
Att de visar att nu får det vara nog!
Fy fan va ni är bra!


 
 

Kommentarer
Postat av: Josef Ekhamra

Kunde inte ha formulerat mig bättre själv.. och hade troligen inte gjort det heller.

Nu får det vara nog!

Postat av: olof

who cares?

2006-03-02 @ 11:23:59
Postat av: F Punk

Olof: Uppenbarligen gör inte du det. Nåväl, du kanske låter bli att skaffa barn.

2006-03-06 @ 19:24:02
Postat av: Lindansaren

JESS! Man blir ju rent lycklig.

2006-03-09 @ 11:32:28
URL: http://b-haven.blogspot.com/
Postat av: Eriku

jesus christ, hade det inte vatt mer intelligent att låta natacha komma in till skolan och sedan fråga henne div. frågor? Istället för att framstå som en hop
okultiverade bönder och fejkmoralister som inte kan uppträda som riktiga medborgare?
Nej nej, det är bättre att skapa ramaskrin och riva ner posters. hehe, ah jätte bra, sånt beteende ska vi uppmuntra!
Och att Natacha gör div. andra grejer som hör kändislivet till är just för att det hör kändislivet till. Hon promotar ju bara sig själv! Hon lever ju uppenbarligen på sitt utseende och rykte så vad är det konstiga med att hon visar upp sig själv? Jesus christ, sluta vara så pantade.
tack//

2007-08-18 @ 15:05:42
Postat av: Jenny

Hade inte viljat ha Natascha i min skola heller, hur fan kan någon komma på en sådan idé? Varför bjuda in någon Lola Ferrarilook alike till en jävla gymnasieskola för att mima till en smurflåt, va? Och för övrigt skiter jag i vad Natascha tycker om för mat eller var hon handlar sina kläder, det är så irrelevant att ha henne i skolan i annat syfte än att hon själv skulle utbilda sig där.

2007-10-14 @ 13:56:59
URL: http://rapeme.blogg.se
Postat av: Patrik

vilken elak blogg, håller med eriku, skribenten till denna text borde kanske se mer på sina egna fel. Vilket måste finnas eftersom du orkar spendera din tid åt att klanka ner på andra människor. Fy!

2008-03-03 @ 17:19:33
Postat av: Fabror Punk

Patrik: Så du anser att Natacha är en god förebild för unga tjejer? Eller att tjejerna som reagerade mot henne också var fulla av "fel" eftersom du uppenbarligen är av den åsikten att man är full av egna fel om man klankar ned på andra. Och nej käre Patrik, jag är knappast perfekt. Men jag anser att det är fantastiskt att man reagerar mot dåliga förebilder. Tycker inte du att förebilder ska ha uträttat något bra, eller räcker det gott att ha varit med i en dokusåpa och exponerat sina silikonbröst?

2008-03-03 @ 18:53:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback