Bättre Buddha förr?

27020-299
Buddha annordnade förra helgen den sedvanliga Tattoo-expot i Karlstad.
Det är lustigt hur företagsam han blivit, inte direkt samma snubbe som killen nedan.
27020-298
Hittade Maggies gamla fanzine Spyboll där de flesta punkare i K-D hade en framträdande roll.
Stämmer det Åke att han misslyckades som trummis i Pentagram Sect trots han försökte spela i samma stil som Mo Tucker?(Velvet Underground) Puka och virvel.

Hur som helst måste jag erkänna det var en rolig helg i Roskilde med Buddha. Jag lyckades nästan elda upp håret och tältet. Buddha festade så friskt att hans engelskkunskaper försvann. Vi hade nämligen träffat ett engelsktspråkigt par som tågluffade och de hängde på till festivalen.
På fredagen snackade Buddha riktigt bra engelska. På lördagen var det sämre och på söndagen kunde han ingen engelska alls. Han pratade bara svenska med paret och gnällde över att han inte förstod "ja fattar inte... va snackar du om?".
Men vi såg också två suveräna Billy Bragg spelningar och ett smått magiskt Cure på stora scen. För att inte tala om när man hamade längst fram på Ramones. Ja, det var underhållande att göra Roskildedebut med Patrik.
Nåväl...
Sågs vi på söndagen Åke innan Ramones? Vi träffade åtminstone Peegs tror Dahlberg var med också.. ah, minns inte så noga. Det var trots allt 22 år sedan.

Kommentarer
Postat av: auge

jo han var med och spelade trummor, före chris (även trummor i eater), tom innan maggie var med. de var tre patrikar i bandet, min bror och en numer mc-president, och det själklara namnet var ju "psychopatriks". vill minnas att han fixade trummorna helt ok...
"pentagram sect" hade en spelning i forshaga tillsammans med tio band till och det visade sig vara en metalgala. sedan så hade arrangören missuppfattat deras namn, så på affichen stod det "tantagrant sekt", hur kul var det när man ville vara k-d's koolaste svartrockband =).

Postat av: auge

hehehe... handen på hjärtat så gick väl inte svenskan så bra heller. det var väl då han hade det stora gröna "ho-tältet"? som det sov 6-7 pers i?
jag var där, om det var 1985, clash spelade oxå. peegs var där, enbart för att se clash, men han gick vilse på kampingen i ett stort yrseltillstånd och missade clash. när vi kom tillbaka till tälten så undrade han om vi inte skulle gå och se clash, fyra timmar efter konserten.
jag skulle nog kunna skriva en bok om roskildeanekdoter, eller ankedoter som någon sade i roskilde en gång...

2007-06-04 @ 09:01:31
URL: http://www.hollywoodindians.se
Postat av: Pata

Roskilde -85. Det var tider det. Vaknade i fel tält nån kväll om jag inte minns fel. ^^ Clash och Ramones gjorde några klassiska spelningar. Dock var ju Clash bättre på Hovet -81. Men för mig var -85 stort. Första stora festivalen man var på och då menar jag att allt var stort. :D

2007-06-04 @ 15:13:14
Postat av: F Punk

Pata: Ja -85 kändes stort och jag fattar varför Peegs irrade bort sig på campingen. Det gjorde även jag. Men jag såg Clash, jajamen.
Sen så blev ju du och jag bekanta på Roskilde -97. Tio år sedan, ja jävlar. Fast femton Roskildefestivaler känns OK, tror inte det blir fler. Fast man ska aldrig säga aldrig. Bullret och Peace & Love funkar ju fint i år.

2007-06-04 @ 16:05:03
Postat av: Inge Ansvar The first and only (Who ownes your name?)

85 var ju Roskilde-debuten för mig, kanon uppsättning med band! En 142:a somvoltade in i skogen satte nästan stopp för detta, men fan den som ger sig. Men Clash 81 var ju helt olidligt ljudmässigt! En av 3 gånger jag petat nått skit upp i öronen pga av ljudet. Då var STHLM (84?-85?)och Roskilde 85 vassare. 13 år fick räcka för en som numera inte ens orkar ta sig till Bullret då de uttökat till 3 dagar! Rasselrock EN-Dagars ROCKS! Men fan va man saknar den organge scenen och folket omrkring ibland.

2007-06-05 @ 21:10:25
URL: http://www.myspace.com/ingeansvar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback