Fullt

När jag loggade in på mitt webhotell idag för att kolla antalet besökare på Punktjafs fick jag se att jag numer har exakt 2007 meg på Punktjafs.com. Lite lustigt må jag säga. Det som är mindre lustigt är att nu har jag fyllt min kvot. Och kan därmed inte husera några nya mp3:or eller videor innan jag plockat bort några äldre.

Vad jag med all sannolikhet kommer att göra är att ta bort de svenska powerpop-pärlorna samt lite annat. Jag får helt enkelt gå igenom det material som finns på Punktjafs. Lite roligt är det ändå att jag lyckats fylla 2 gig med kulturrelaterat material.
Så passa nu på innan det försvinner för att ge plats åt ny-gammal kultur.

Kommentarer
Postat av: Eq

tack för alla gigabytes! finns det några ambitioner att fortsätta med punktjafs? mycket av det som du publicerar här kunde du ju föra över..?

2007-11-27 @ 08:46:31
Postat av: Slobodan Burgher

Det finns ju dock ungefar 10000-tals andra hosts som du kan anvanda, flera gratis. Eller varfor inte ladda upp en folder/mapp med mp3s pa en fasthost tex Megaupload, Rapidshare, Shareabee, Divshare etc etc? Sa slipper du radera det som finns! Tjosan!

Postat av: Farbror Punk

Eq: Jo Punktjafs lever i allra högsta grad. Fast problemet är att jag har försökt få hjälp av gamla punkare som jag mailat. Men det är få som orkar svara, vilket är lite trist. Sen hänger det också på att jag har tid att sammanställa materialet och lägga ut det. Men som sagt, Punktjafs ska uppdateras vad det lider.
SB: Visst det är lite i de banorna jag tänkt, men inte fått tummen ur... Sen är det lätt när man kan lägga upp på sin egen serverplats också.

2007-11-28 @ 14:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback