Tillbaka igen

Nu har en ny billig budgetburk införskaffats. Med 99% säkerhet var det processorn som hade lagt av. Så jag fick plocka ut hårddisken och tanka över mina filer till de externa hårddiskarna. Något jag fick pyssla med på tisdagskvällen. Nu gäller det bara att jag fortsätter att vara duktig och gör backuper på mina viktigaste dokument.
Hur som helst hittade jag en billig annonsvara som jag införskaffade igår. Dels anser jag det är onödigt att köpa någon "superdator", dels spelar jag inte spel, dels har jag en rätt tajt budget som jag lever efter.
Nåväl, det funkar alldeles ypperligt just nu. Så jag känner mig nöjd.

Jag hade lite av ett 90-talstema på morgonesn resa mellan hemmet och jobbet. Jag har proppat min mediaspelare full med videor och film. Och efter att ha startat med The Wildhearts och livversionen av "Suckerpunch" blev det följande 90-talslåtar:
Skunk Anansie - Twisted
Therapy - Nowhere
Manic Street Peachers - Little baby nothing
Hellacopters - Gonna get some action now
Turbonegro - Demin demon
L7 - Pretend we´re dead
Pantera - Walk
Circus of power - Mama tequila
Machine Head - Davidian
Och efter Machine Head kände jag rent instinktivt att nu skulle man haft Mary Beats Jane med Neighborhood psycho som grädde på moset. Tyvärr vet jag att det inte finns någon video till låten, men det borde göra det.
Tycka vad man vill om mediaspelare, men för mig är den ett balsam för själen. Ingen arbetsdag kan kännas för tung efter att ha smörjt upp sig med "Davidian".

Kommentarer
Postat av: pecka

helt ärligt , orkade du lyssna igenom helt någon av de där låtarna?

2008-02-14 @ 19:56:51
Postat av: Farbror Punk

Pecka: Helt ärligt, gillar du inte hård rock (jo, sårskrivningen är medveten). Hårt arbete kräver hård musik. Å andra sidan är det nog inga lärarkolleger som delar min musiksmak direkt. Tror de flesta föredrar melodifestivalen. Men, mina elever delar min musiksmak i mångt och mycket.

2008-02-14 @ 20:31:28
Postat av: pecka

nja, ska väl erkänna att fyra av de där låtarna finns i min samling (som du vet så rensar jag för sällan, man kan ju innte vara för rik, man kan inte vara för snygg och man kan inte äga för många skivor) men allvarligt har jag svårt för hårdrock generellt men kan uppskatt en del cool riffglädje, lite sleaze men hård rock gillar jag om den inte är för bredbent, Stooges är nog bäst av alla hård rock band som funnits iaf ;) i komkurrens med bandet Alice Cooper

2008-02-14 @ 23:55:52
Postat av: Jonte

Är inte mycket av en Hård rockare men L7 - Pretend we´re dead äger fett som kidsen säger.

2008-02-15 @ 07:16:36
Postat av: Farbror Punk

Pecka: Jag bestrider ditt påstående. Viss kan man vara för rik...något som ständigt bevisas av girighet fast man inget kan ta med sig dit man går. För snygg? Vad är snygghet? När mina elever frågade om en snygg tjej sa jag Sophia Loren, och de googlade på henne och fick fram ett antal bilder från hennes liv. Kontentan var iaf: Hon var ju inge snygg. Och så valde de Natascha Peyre (eller vad hon heter) Sophia Loren har ju bara utsetts till den vackraste någonsin så.. säkert kan man vara för snygg.
Och till det sistnämna. Man kan ha för många skivor, du slog själv huvudet på spiken när du sa att du hade fyra av plattorna fast du uppenbarligen inte lyssnar på musiken. Jag vill påstå att musik är bruksvara, lyssnar man inte på musiken. Ja, då har man för många skivor, något som jag har. Så, när kommer du och köper en bunt av mig så att mitt samvete lättas ;o)

2008-02-15 @ 12:55:40
Postat av: pecka

man behöver inte bli girig bara för man är rik, man kan vara socialist även om man äger sjuttiotolv driljarder, det är vad du gör av pengarna som räknas, snygghet sitter i betraktarens öga det vat både du och jag och med åldern och rutinen kommer dina elever fatta sophia skönhet eller sara lidman.
klart jag kommer och köper plattor nån dag, passerar

2008-02-15 @ 15:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback