Bernspunken

Pratade med Deep idag. Han hade missat helt att jag ska (prel) bli pappa samma helg som galan och därför inte kan medverka. De som håller i det hela är Deep och Harry primärt. Och valet av Berns kommer sig, för er som undrar, var att det var där punkarna hängde i slutet av 70-talet och början av 80-talet.  

Och i morgon fredag är det då dags för punköl och kontraktsskrivande. IMPS, The Pain, Warheads, Stoodes, Grisen Skriker, Usch, Cathy & The Heat, Mob -77 och Vem Bryr Sig är i dagsläget klara. Eventuellt kommer Problem, Garboshock och Freddie Wadling att adderas.... Det ska poängteras att flera band än de nämnda kan tänkas medverka. Detta är dock de band som i dagsläget verkade vara på G.

Vad jag också förstod var att det inte fanns någon hemsida att kolla in. De första affischerna skulle tryckas i början av nästa vecka tillsammans med vepor till utställningen. Dessutom kommer Totte "Dollar" att medverka både som utställare och som artist. Alltid retar det någon rättrogen punkare, som Deep uttryckte det. Totte har bland annat en del Pistolsmaterial att förevisa. Så ni andra som sitter på originalbilder och flyers. Masa er iväg till Berns i morgon om ni bor i 08-området. Så hjälper ni till att skapa en bra utställning. En utställning som för övrigt ska ut i landet efter sejouren på Berns.

Avslutningsvis: Om Sven-Iggy ämnar att komma lite tidigare så ses vi på Berns, om inte får ni ha så jävla roligt era förbannade rullatorpunkare!


Kommentarer
Postat av: Hilal

Svara gärna på min dagens fråga på bloggen :D

Postat av: peter

Punkgalan flyttad till 30 aug!

2008-05-16 @ 10:59:12
Postat av: Gamla Bettan

Hur fasen skaffar man biljetter till Bernspunken? Affischerna försvann ju på två röda

2008-06-13 @ 18:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback