Punkgalan på Berns en uppdatering.

Deep Torkel meddelar följande:

"Kära gamla och unga punkrockare. Ni undrar självklart vad som händer med Punkgalan, jag måste tyvärr meddela att Harry Byrnes har blivit uppsagd och får inte genomföra Punkgalan. Berns har inte givit någon anledning till varför de avskedade Harry förutom att de tydligen har gått 17 miljoner back, självklart har Harry inte varit ansvarig för detta. Men får alltså ta skulden. Jag själv har blivit lovad av ansvariga på Berns datum 19-20 dec. fast nu tycker de att jag ska hyra Berns med vakter, ljud, personal mm. Ja ni fattar, de gör det omöjligt att fortsätta "samarbetet".
Återlämnande av inlämnade punkgrejor kommer att ske innan de 12 januari då Harry lämnar sin plats. Jag och Harry letar efter ett nytt ställe att hålla Punkgalan på och återkommer med plats och datum så fort vi kan, vi har alltså inte gett upp, vi är bara djävligt sårade och trötta på att bli påsatta bakifrån utan att vilja bli det;) Vi återkommer med mer info så snart som möjligt nytt datum kommer att bli någon gång under våren 2009.
I er tjänst
Deep Torkel frontman the Stoodes"

Kommentarer
Postat av: Anders And

Har aldrig gillat Berns. Försök med Debaser Medis istället.

2008-11-24 @ 13:55:14
Postat av: Skinny

Det känns som den där galan aldrig kommer att bli av...

2008-11-24 @ 16:06:25
Postat av: auge

vad är en bal på slottet...

Postat av: Kal

Ärligt, platsen spelar väl ingen roll? Att festivalen blir av måste vara huvudsaken. Var i Göteborg på 25 och 26 års jubileet och där spelade det fan ingen roll att det kändes som man sprang mellan uppehållsrummet och aulan i skolan. Vilket man iofs gjorde, men poängen är att det bidrog till nostalgivibben, Känns som om vissa inom Stockholms gamla punks fortfarande tror att att de är de rockstjärnor de trodde att de var då.

2008-11-27 @ 23:57:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback