Kramgoa batongmelodierNån föreslog tidigare att jag skulle göra en samling med "snutlåtar" och jag skrapade ihop det jag hittade bland mina punkinspelningar minus Ebba som alla ändå har.
Det finns säkert fler låtar så maila eller tipsa om dem.
Ladda hem musiken här!

Jonas Gardell sa en gång något i stil med att man förstår att man är vuxen när man blir glad att se en polis. Själv blir jag fortfarande lika nervös när jag ser uniformerade personer.
Hur är det med er?


Kommentarer
Postat av: Jabbe

Du har ju "Jag Hatar" med Bitch Boys, som har de återkommande raderna "Jag hatar raggare, jag hatar allt pack" och Homy Hogs "(when the) Butcherman (is smelling like a hog-cunt)", som handlar om raggarledaren Slaktarn.

2008-09-22 @ 10:08:17
Postat av: Anders

Agree Jocke. Permanent snutnojja och allmänt obekväm med uniformerade idioter i närheten. Fast vi kanske inte är lika "vuxna" som Gardell..? :) Till Jabbe - Jag tycker "Jag hatar" är Bitch Boys bästa låt. Jag brukar nästan alltid hälsa på Frobbe med dom orden när vi ses. Ha-ha!

2008-09-22 @ 15:53:46
Postat av: J G

nog faen har man snutnojja...och har en god empirisk anledning att vara det...tyvärr!tänkte på det för några dagar sedan när jag drabbades av akut grisnojja medans sakta jonnandes in till stadskärnan; "Undrar vem av de som jag känner som inte är rädd för snuten?" just så tänkte jag.

2008-09-22 @ 16:07:36
Postat av: Jimmy

Jadu Jocke, samma här, blir svettig så fort man ser en polis. När jag fick reda på att grabbarnas bandytränare var snut blev jag helt ställd eftersom han trots allt är ruskigt trevlig. När vi hade inbrott hemma och jag blev tvungen att ringa polisen var jag helt nojjad och kände mig genast väldigt skyldig till något.

Nej nu blir det Copkiller med Body Count i stereon.

2008-09-22 @ 16:47:12
Postat av: Inge Ansvar

En liten polisiär anekdot: Efter ett källarinbrott blir jag av med bl.a några hundra punkskivor (CD, CDs och CDR).Dessa hittas senare under förövarens säng, som erkänner brottet. Vällingby polisen tar in en "punkexpert" för att kolla om det är "punkskivor". Vilka alla är. Och jag skall få åka och hämta dem. Poliserna sitter och firar med tårta och kommisarien vill inte att jag placerar dem i källaren igen. -Visst inga problem, visste inte var jag hade dem innan. "Punkexperten" visade sig vara en gammal punkbrud som numera är polis och dessutom bad kommisarien att fråga om jag var "singel"!!! Men det roliga i detta är den lista som hon gjorde. Måste ha tagit några timmar för det var titel, artist och skivbolag på listan med alla stulna skivorna. Tex - Tatuerade Snutkukar, Snutsvin Records etc...

Frågan är hur man blir "punkexpert" hos polisen???

Postat av: Jabbe

Tjenare Inge,Helt crazy de du berättar!

Vad hette bruden ?

Kunde va kul å veta...LT

2008-09-22 @ 22:45:03
Postat av: Jimmy

Vid högtidliga tillfällen kan man även stämma upp i denna finstämda trudellutt som brukar vara populär på diverse idrottsevenemang."Säg vad gör du med batongen kärringsnut, in och ut.

Säg vad gör du med batongen kärringsnut, in och ut.

Är den för att stoppa mensen, har din man tappat potensen.

Säg vad gör du med batongen kärringsnut, in och ut."

2008-09-24 @ 15:27:30
Postat av: Inge Ansvar

Jabbe: Tanken att en snuthora skulla bjuda på middag eller liknande lockade bara till ett oväntat skratt. Så jag har inget namn.

Avböjde vänligt och tänkte väl inte ens tanken på att hon kanske varit en av oss en gång i tiden. På väggen i stora snutkontoret satt dessutom någon beslagtagen AFA-flagga. Men nu i efterhand kanske man ska ringa upp och erbjuda sig som konsult/spion i "punkärenden"?För övrigt uttalade min dotter sitt snuthat redan vid 4 års ålder till 2 patrullerande (?) konstaplar vid Södertäljes strandpromenad.

Så vaggsjung lite av de kramgoa låtarna för Bosse, Jocke!

Så ska du också få, ännu, en ligist vid din barm!Buss och garn

Inge

2008-09-25 @ 22:49:35
URL: http://www.fcstpauli.se
Postat av: auge

brrr... får rysningar, vem minns inte rajotsen på Skoghall 1978!! Fick rejält med stryk av tre blå, nästan helt oskyldig...numer infiltrerar de överallt, nya chefen har vart en, svägerskan är och inte minst flickvännen som skulle kunna tänka sig att bli en sån där.

2008-09-30 @ 20:15:43
URL: http://www.myspace.com/hollywoodindians

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback