Samlarglögg?!?!

Såg i gårdagens Aftonbladet att Blossas årgångsglögg har fått samlarvärde.
Det är bara människor med anal fixering som samlar glögg och skivor.
Nä, man ska njuta av glögg och musik. Gärna tillsammans.
Våga vägra att samla.

Kommentarer
Postat av: Beth

Hej Farbror!
Nu jäsiken ska vi testa glögg! Jag åker om en timme eller så...
Puss!

2005-11-18 @ 12:06:27
Postat av: Thomas Edgren

Hey man. Kom inte hit och snacka punk med mig.
Det börjar lacka mot jul. Juletid=glöggetid. Har, kan du tänka dig, två oöppnade vinglöggsflaskor i skafferiet. En som har två år på nacken och en som är ett år gammal. Ringde faktist V&S Konsumentkontakt idag och frågade om dom fortfarande var drickbara. "Ja du blir inte sjuk av dom iaf" sa hon, hehe. Bra tänkte jag. Frågan är ju hur det smakar. Ställer väl frågan till fel person, men har du druckit två år gammal glögg?

2005-11-22 @ 00:12:40
Postat av: F Punk

Nä du Thomas glögg som är så gammal måste nog vara sparat av en nykterist eller någon som inte tycker om glögg. Årets nyheter är underbart goda.. jag ska glöggblogga längre fram. Men till din fråga om den smakar gott. Jag skulle nog säga ja. Jag köpte årsgammal glögg på bolaget (strax innan de skulle få in den nya omgången) och den smakade t.o.m lite bättre. Kryddningen kom verkligen till sin rätt. Det finns kaffe annars om du skulle ha vägen förbi Hagfors nån dag.

2005-11-22 @ 14:38:11
Postat av: Thomas Edgren

Korkade upp en flarra i fredags och den smakade prima, precis som du trodde. Kaffe är ju annars fint också. Skulle va trevligt att titta in på en kopp nästa gång man är uppe i obygden. Jag förvarnar isf. Death to false metal och trevlig Andra Advent!

2005-12-04 @ 21:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback