Inte svårt att skita när röven är full!

EvaEmma Andersson avrättar Ebba Von Sydow med brutal finess i sin krönika.
”Ebba har faktiskt skrivit en bok, men valde inte helt oväntat fel titel.
  Med tanke på innehållet borde den inte heta "Ebbas stil" utan "Typisk adelsunge förmanar och hunsar folket och förklarar vilken vidrig människa man är om man har en handväska vars prislapp inte är fyrsiffrig".
  Charmigt leende prackar hon sitt förakt inför att se arbetarklass ut på alla tjejer som tror att det är mode och inte deras plats i samhället hon lär dem, och jag önskar att flera hade tillräckligt mycket attitydproblem för att kunna opponera sig mot den typen av översitteri.
  Jag behöver ingen översittare.”
Klarsynt och välriktat. För om borgarpacket inte kan trycka ned folket med det ena så kan man ta till det andra.
   Ebba visar med all tydlighet att man inte ska veta sin plats.. och säger hon hoppa ska du fråga hur högt. Trist att inte fler genomskådar hennes överklassfasoner. Å andra sidan verkar det vara så att man inget hellre önskar än att vara en del av Stureplansmaffian till vilket pris som helst. De som likt kungligheter består av ett gäng inavlade, ryggdunkande onanister vilka tror att världen roterar runt dem. Och visst det kan vara svårt att se världen när man har huvet upp i röven på varandra. 
   Eller för att citera en passamde låt:
   ”Se på dom rika, se på dom lyckliga, se dom som har allt. Bilar och pengar, villor och båtar överklass är ju ballt. För pappa är VD och överbetald och mamma kommer från en fin släkt, men vad hjälper det när dom finner sin son med skallen spräckt.... Smack, smack, smack, borgarpack.!”

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback