Troublemakers på Augustibuller


Hej alla glada människor ifrån staden Göteborg!

Att Troublemakers skulle göra en dålig spelning på bullret fanns inte på kartan.
Men att de skulle göra en riktig publikfriare genom att välja å vraka bland det mesta å bästa hade jag inte vågat hoppas på.
Ok, Blomgren jag är dryg med mitt tjôt om att köra Perverts och Gbg Soundlåtar. Men "Ronka" och "Pappas Pojkar" satt som en kall öl i näven under bullrets soliga dagar.

Så när nu Troublemakers radade upp sina och ovannämnda bands låtar. Och även petade in Dagebys svenska tolkning av Dylans "Tomorrow is a long way – Bara om min älskade väntar." 
För att toppa med "Staden Göteborg" kan man inte annat än säga att det var så jävla bra att jag blev barnsligt uppspelt.Troublemakers tillsammans med återuppväckta Asta Kask visar att man kan köra bra, tuff och svettig punkrock fast man inte är tonåring. Båda banden bygger sin punk på melodier och i Göteborgarnas fall finns alltid en betoning på rock i punkrock.

Troublemakers måste vara ett av de säkraste liveakter man kan boka och gör sig lika bra på Bullrets stora scen som på en liten klubbscen, likt den fin-fina spelningen de genomförde tillsammans med SSG i Malung för ett antal år sedan. Men som de nu toppade med fredagens spelning på Augustibuller.
En suverän festival med glada besökare och ett eminent Troublemakers.
Kan det bli bättre än så?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback