Staten och kapitalet

27020-333
I denna tid av fullständig amerikanisering. Där sköt-dig-själv-och-skit-i-andra-mentaliteten har upphöjts till norm. Har man också glömt bort vilka det var som skapade denna satsa på dig själv mentalitet - SAF.
Titta på bilderna här som föreställer SAFs protesttåg mot löntagarfonder. Personerna på dessa bilder kommer inte från miljonprogrammen i huvudstadens ytterområden. Lika fullt lyckades "samma personer" inbilla en majoritet att Moderaterna är "det nya arbetarpartiet".
27020-334
Nej bilden ovan föreställer inte Sverigedemokraternas valupptakt. Men när man ser bilderna är det lätt att förstå att SD välkommnar FPs nya partiledare som en potentiell samarbetspartener.

Blå Tågets rader om att staten och kapitalet sitter i samma båt har aldrig varit mer sanna än i dag när alliansen gör allt för att knäcka facket och urholka arbetarnas rätt till skälig lön, god arbetsmiljö och kompetensutveckling. Och enligt de senaste siffrorna verkar de vara på väg att lyckats, då kommunals medlemmar nu flyr a-kassan. 
Det är dags att välja sida. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback