En lägesrapport

Ja, eftersom många är tillbaka på jobbet och detta innebär att de läser min blogg. (Skönt att jag är er paus i arbetsstressens ekorrhjul). Kanske det är läge att berätta att jag just nu har 13 dagar kvar av min ledighet. Förutom att Bosse knycker det mesta av den lediga tiden så har jag faktiskt, tro det eller ej, hållit på med att uppdatera nästan alla de sajter jag håller i. Jo, jag hade tänkt greja med Stoodes och Suzie också.. men vi får se.

Det som kanske är mest intressant för er som läser bloggen är kommande uppdatering av Punktjafs. Jag har åter grävt i mina gamla klipp och hunnit skriva av några artiklar. Lädernunnan, Mörbyligan, Fiendens Musik, Spion 13 och "Gävle´s burning". Dessutom har jag fixat en "raggaravdelning" med "raggarklipp" och ställt samman en bunt "raggarlåtar" för er att ladda ned. Band som adderats till bandlistan är: V.B.S (med mp3:or), Stalin & The Icepicks (med mp3:or), von Gam (det kan kanske även bli mp3:or och klipp om detta Växsjöband). Också Schnabel (Panic) kommer att adderas. Håller på att skriva klart en intervju med bandets basist. Jag ska också skriva något retrospektivt om Meborgarhusetspelningen Panic, Stoodes, Fagin och Baiters.
Sedan är det också tänkt att det ska bli fett mycket om Homy Hogs (väntar på material). Att jag ska fixa till historiken om Nattarbete från Karlstad och att Olle Borg hinner fixa (innan semestern är slut) fram material om Bed Bugs, Plast och Ruhr.
Avslutningsvis har jag fått ett besked om Caligulas Barn, jo det ska nog bli en text om detta band och en del musik också, samt att jag har kontakt med en gammal punkare från Köping som har rätt bra koll på banden. Så kanske kan jag äntligen kan lista punken i Köping/Kolsva.

Här på bloggen kan ni se fram mot lite glam. En bunt OKEJ har scannats och ska läggas ut med lite trevlig musik till.
Candy Roxx (live från Kungsan) Road Rats (live från Kungsan) Easy Action (live från Tumba) Glorious Bankrobbers (tyvärr jag ingen livemusik med dom). Annat intressant jag scannat är Black Uniforms från Magalomaniac - Martin Carlssons gamla fanzine Agony från samma tidning (ska rippa Deadly Legacy demon när jag hinner) Damien - Magalomaniac (jo, det ska nog rippas demo här också).
Det blir ett par långa sköna klipp om Kenta. Kal P Dal på turnè.
Ja, det finns lite mer också att lägga ut, men allt handlar om tid. Men, nu vet ni vad som väntar under den närmaste tiden.

Jo, fan. En sak till, någon tyckte jag skulle samla alla "Snutlåtar", vilket jag nu gjort och fått ihop 17 låtar. Då är inte Ebba med utan det är bl.a Sabotage -81, Crude SS, Slam, WC, Patrull Grisskit, Sötlimpa mfl.

Kommentarer
Postat av: Tony G

www.Punksishippies.com publiserar garna mirror-lankar for alla fanzines ;)

2008-08-01 @ 15:44:27
URL: http://www.punksishippies.com
Postat av: Kalle

Bra sida! har du mer på kalle så släng gärna upp det, letar även efter klipp, enda jag sett från tv är från Gröna lund 1978. har du nåt på lager?

2008-08-06 @ 11:55:19
Postat av: Martin

När får vi lite Glam då?, sååå efterlängtat

2008-08-27 @ 20:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback