Arabens Anus och gamla hårdrockssynder

Ja, ibland händer det att recensenterna hittar snygga formuleringar, åtminstone tycker vi Arabens Anusälskare det.
"Bara häromdagen kände jag att punken lever på en badstrand i Strömsbro, utanför Gävle. Några punkare sitter och röker vattenpipa i solskenet. I stereon brummar Blommor & Bajonetter med Arabens Anus. Min dotter Ella, 7 år, undrar "Varför är dom utklädda och varför har dom fågelfjädrar i håret?". De är punkare, svarar jag.  - Jaha, säger hon, som om det vore det mest självklara sättet att leva i världen."

Och som om inte detta vore nog meddelas att:
" För första gången sedan 1984 har Arabens Anus plitat ihop två helt färska låtar som kommer att spelas in i slutet av sommaren/början av hösten. Carlén kommer till Kristinehamn för att lägga sången i "Lindas" bastu och så fort vi är halvnöjda med resultatet kommer låtarna att finnas tillgängliga här på vår MySpace-sida. Vi har absolut inga planer på någon sorts återförening utan vår enda ambition är att ha en förbaskat kul stund ihop! Precis som det alltid har varit."

Linda meddelar dessutom att hans och Kass gamla hårdrockssynder med Blue Boy nu finns till allmän beskådning på DinTub. Levande direkt från hårdrockens högborg - Parkhallen i Arvika finns ett antal klipp filmade 1985 med Blue Boy att njuta av. Direktlänkar nedan. 
Minns att det  bor en oförlöst pudelrockare i varje mäskpunkare!

Blue Boy - Rock Me (In Mockba)
 
Blue Boy - Lies
 
Blue Boy - Carried Through The Fire
 
Blue Boy - What Kind Of Fool Am I
 
Blue Boy - Capture My Heart
 
Blue Boy - Taste Me 

Kommentarer
Postat av: Jabbe

Arabens Anus är ett jävligt bra namn.

Jag tycker mycket om Tatuerade Snutkukar också.

2008-07-24 @ 22:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback