Vad hände sedan?

För drygt 11 år sedan, närmare bestämt söndagen den andra februari 1997 hade Aftonbladets söndagsbilaga ett slags 20 års jubileumsreportage om punken med rubriken vad hände sedan?
Man fick veta vad som hänt med Frobbe från Bich Boys och Chris Ros från Tampax Street/Modesty Blaise, men också vad som hänt med Avestas ende punkare Robin och Richard Lalander en av Gallerianpunkarna. Nedan kan ni läsa reportaget genom att klicka på bilderna. 
Ska se om jag hittar reportaget om "Skrot" från Aftonbladets Ungbilaga. Kanske någon vet vad som hände med honom? 

Kommentarer
Postat av: Pelle

Roligt som fan. Kanske inte de mest framgångsrika punkarna de har snackat med men dock så intressant.

2008-07-18 @ 12:57:56
Postat av: Farbror Punk

Pelle: Visst är sånt där skoj. Aktuell Rapport hade en artikel med Spiv ungefär samtidigt. Men visst skulle man kunna köra några vad hände sedan med lite folk som man är bekant med. Många "landsbygdspunkare" drog in till stan och är idag "kända". Brodde Brända Barn var ett tag chef på Tuborg. Mats Knutsson ses ofta i Aktuellt liksom Lisbeth Åkerman. Just inom media finns det många... Jag får väl göra ett varv och kolla lite.

2008-07-18 @ 13:12:53
Postat av: Inge Ansvar

Brodde jobbade på Carlsberg, Ej Tuborg (fiender i danska ölbranchen...)Tror han är kvar ännu trots att de la ner ölbryggeriet i bromma för några år sedan.

2008-07-18 @ 21:22:53
Postat av: pecka

det var nån på SR antingen nyheterna eller vädret i somras som hette Peter Bergstrand, kan det vara den legendariska basisten från travolta kids/Lustans Lakejer, nån som vet?

2008-07-18 @ 21:30:49
Postat av: Per

Birthday.se är den bästa starten när man ska kolla upp folk, sen går man vidare med google.Man får rätt många träffar på han som troligen är Skrot, inte så förvånande yrke heller.

2008-07-19 @ 22:51:59
Postat av: Tompa

Nåt jag funderat på ett tag är hur tankegångarna är hos föredetta punkare men numer framgångsrika.

Brodde som chef på Carlsberg borde haft en hygglig lön, jobbar man på aktuellt så borde man också ha hyfsad lön.

Ändras då tankegångarna om att profit är fult till "mycket vill ha mer" eller hur funkar det?

Är en punkares slagord om profit bara ordbajs?Snillet spekulerar bara litegrand nu.

2008-07-21 @ 19:55:46
Postat av: Andy

Alltid kul med gamla "vad hände sen?"

Mats Knutsson lirade i Princess Daisy, ett glampunk band ala Generation x. Där ingick bla covers som boys first time och egna bra låtar. Borde vara nåt att kolla upp. Ett band som borde tilltala F Punk.

2008-07-21 @ 23:00:15
Postat av: Pelle

Farbror Punk: Jo vad jag har förstått så består hela SR Göteborg av gamla proggare och punkare som en gång började på Ungdomsradion och har sedan dess hållt sig kvar på radion. Dessutom kom det en rapport för några år sedan där det visade sig att de gamla punkarna hade fått väldigt kreativa yrken där de i huvudsak jobbade med media eller musik i någon form.

2008-07-22 @ 09:17:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback