Punk i Värmland SLF i Holken

Eller ska det vara på Holken. Svårt med prepositioner i ett fall där spellokalen kallas holken och bandet ändå spelar i lokalen. Men, skit samma detta är en kulturblogg ingen jävla lektion i korrekt svenska.

Jag sådde tydligen ett fint frö hos Åke Källback, känd profil i de musikalsiak kretsarna i Värmland. Skivaffärerna Riff Raff och Buzz Stop samt banden Nihilisterna och Hollywood Indians finns på meritlistan. Nu har Åke efter enträget tjat från mig att fixa fram fanzinet "Bosse" som Åke och Per Dahlberg tillsammans petade ihop. Jag passade samtidigt på att säga något i stil med: Vore det inte kul med en sida där det fanns en massa roliga punkbilder från Värmland, i stil med Galleriab punx på anisktsboken.

Sagt och gjort Åke tog hand om saken och bildade gruppen punk i Värmland på anisktsboken. Å andra sidan hänger inte alla bloggläsare på Kapitalist-Murdocks "fria" mötesplats. För dessa och andra publicerar jag valda delar här. Denna gång Stiff Little Fingers på Karlstadsbesök. Nattarbete agerade förband. Det påstås också att Nattarbete med vänner drack upp all gratisöl så SLF blev skitsura.

Lindas biljett.


Bild Åke Källback

Bild: Åke Källback

Bild: Åke Källback

Bild: Åke Källback.
Jake Burns håller hårt i den sista ölen som Nattarbete inte hann dricka upp.

Kommentarer
Postat av: pecka

fan jag vill starta en punk i gävlborg grupp på ansiktsboken men har inte så många bilder kvar, är det nån mer som vill?

2009-01-13 @ 17:59:41
Postat av: Martin

Tjena Jocke!

Har laddat hem en ripp av återföreningsgig med The Pain 2000. Har du någon koll på uppsätningen vid återföreningen?

2009-01-14 @ 22:19:58
Postat av: Inge A

Det var ju Go For It turnen då va, de spelade även i Kärrgruveparken hemmavid då. Memories remains but lame

Postat av: auge

Det blev ju riktigt lyckat:

56 medlemmar på en vecka och bra bit över 100 bilder!!!

2009-01-16 @ 12:48:19
URL: http://www.myspace.com/hollywoodindians
Postat av: Pom

Kul att se hur det va på den gamla goda tiden på Holken, själv var man där o tuggade banana-skids(?) på tidigt 90tal. Det var kanske bättre förr som den cyniska generationen (30talisterna) skulle ha sagt! Iallafall för oss punkare som horar för 20minuters gig! Lyssna på oss vetja, smutsig, ärlig skogspunk direkt från värmland www.myspace.com/terapirim Håll tillgodo

2009-01-22 @ 14:50:24
URL: http://www.myspace.com/terapirim
Postat av: Anders

Ett av mina favorit punkband... ja gissa om man festat loss till dem på 70-talet och 80-talet..... long live the good old music. Tyvärr uppskattar inte min fru den tidens musik (eller är det temp) :)

2009-01-28 @ 18:12:20
URL: http://boulevarden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback